Skip to content

DaanWerkelijk

Ideeën zijn mooi, maar zonder uitvoering blijven het ideeën.

Wat heb ik te bieden

Ik ben een creatieve duizendpoot met een brede interesse. Ik heb een fascinatie voor nieuwe media. En ben niet bang voor nieuwe technieken. Ik zoek graag inventieve oplossingen voor grote en kleine problemen.

Website

Uw website fungeert als communicatiemiddel met potentiële klanten. Doordat men gemakkelijk uw contactgegevens op de website kan vinden en simpel een contact-formulier in kan vullen, is voor men de stap veel kleiner om contact met u op te nemen.

Mediadesign

Een merk of bedrijf heeft een sterke uitstraling nodig. DaanWerkelijk verpakt uw boodschap in een krachtige visuele uiting. Zoals een flyer, brochure, poster, online advertentie of een gedrukte advertentie passend binnen uw huisstijl.

Huisstijl

Beelden kleuren en/of vormen is wat mensen het eerste van je huisstijl zien. Het gaat vooral om wat de klanten en mensen van je horen, zien en/of lezen. Het is dan ook belangrijk om de boodschap die je wilt overbrengen ook te communiceren.

Gevonden worden

Men ging eerder op zoek in de telefoongids als ze een bepaald bedrijf zochten, of ze hoorden via via dat ze bij een bedrijf terecht konden. Tegenwoordig zoekt men enkel nog op het web, alles wat ze willen weten of nodig hebben, kunnen ze vinden op het internet. Daarom is het voor u een uitgelezen kans om uw bedrijf ook op het internet te laten zien.

SEO

(Search Engine Optimalisation)

Op zich is het geen verrassing dat de organische zoekresultaten (SEO) het belangrijkste middel zijn voor mensen om websites te vinden. Zoekmachines zijn tenslotte het startpunt op internet.