Valkenswaard
info@daanwerkelijk.nl

Het maken van een website en de evolutie en doorontwikkeling

Website, huisstijl, mediadesign Valkenswaard

Het maken van een website en de evolutie en doorontwikkeling

Website is een project

Vroeger was het maken van een website een project.

De oude ging de prullenbak in en we begonnen vrolijk from scratch met het maken van een website. Het was een bak werk, maar dan had je ook wat. Stond het website-project eenmaal live, dan ging het leven gewoon weer door. Alleen de secretaresse plaatste af en toe een nieuwsberichtje. Tot er na een paar jaar dingetjes gingen haperen. Dan begonnen we een nieuw project.Evolutie

Tegenwoordig is online aanwezigheid onderdeel van de communicatiestrategie.

Organisaties stellen doelen, kiezen daar online middelen bij, voeren uit en evalueren. Het viel ons op dat steeds meer opdrachtgevers ineens kennis hadden van bezoekersaantallen en veelbezochte pagina’s. Het kopje koffie bij de klant wordt steeds inhoudelijker: nieuwe eisen en wensen krijgen on-the-fly vorm. Als we vroeger opperden dat het af en toe updaten van een back-end best verstandig was, ontmoetten we een glazig “huh-hoezo-dan?”. Hoe anders is het nu: onderhoud en doorontwikkeling zijn de warme broodjes van 2018. De website móet fit blijven.

Het gevolg is een verschuiving van revolutie naar evolutie. Kleine verbeteringen en verfraaiingen op basis van meten en ervaring. Beter. En bevredigender.