Skip to content

Website

Uw website fungeert als communicatiemiddel met potentiële klanten. Doordat men gemakkelijk uw contactgegevens op de website kan vinden en simpel een contact-formulier in kan vullen, is voor men de stap veel kleiner om contact met u op te nemen.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie is het actief optimaliseren van een website door het verbeteren van interne en externe factoren om het bezoek naar de website op relevante zoekwoorden vanuit zoekmachines te verhogen.

SOCIALS

Het is het geen verrassing dat dit inmiddels het 2e medium is voor mensen om websites te vinden. Social media, zoals Facebook, Twitter, Linkedin en Google+, worden door 32% gebruikt om websites te vinden.

VORMGEVING

Met een website bent u altijd bereikbaar, de informatie is altijd toegankelijk en er kan altijd contact met u worden opgenomen zonder dat u daadwerkelijk aanwezig hoeft te zijn. Uiteraard moet dit passen in uw algehele uitstraling.

Seo Optimalisatie

Gevonden worden

Men ging eerder op zoek in de telefoongids als ze een bepaald bedrijf zochten, of ze hoorden via via dat ze bij een bedrijf terecht konden. Tegenwoordig zoekt men enkel nog op het web, alles wat ze willen weten of nodig hebben, kunnen ze vinden op het internet. Daarom is het voor u een uitgelezen kans om uw bedrijf ook op het internet te laten zien.

ZOEKMACHINES

Op zich is het geen verrassing dat de organische zoekresultaten (SEO) het belangrijkste middel zijn voor mensen om websites te vinden. Zoekmachines zijn tenslotte het startpunt op internet.